June 7 år!

Her kommer berevet til vår kjære June. Hun ble 7 år i går :)

 

Kjære June.

7 år! 7 år siden en nydelig liten velskapt pike så verdens lys for første gang, 10 dager på overtid. Det er vel den eneste gangen i livet vi har måttet vente på deg June, for du er alltid først ut gjennom døra når vi skal noe, du spiringer fort, spiser fort, kler på deg fort og alt handler om konkurranse! Du har et voldsomt konkurranseinstinkt! Og er en veldig dårlig taper! Hele verden kan faktisk rase sammen om noen av dine søsken vant veddemålet om å komme seg i nattklærne først, da er det tårer og tenners gnissel, mens du prøver å finne ut hvordan dette kunne skje!? Om du lærer deg å bruke dette instinktet rett June, kan du komme langt, men lar du det hemme deg blir det mange skuffelser fremover. Ingen vinner hver gang, men du er akkurat like god selv om du ikke vinner!

Tante Hanne skrev; Hurra hurra for vår lille Pippi! Ja, du ligner kanskje litt på henne. Litt uoppmerksom, veldig glad, veldig sint, snakkesalig, gavmild, liker å gjøre folk glade, rettferdig, selvstendig og ikke minst er du sterk! Dog er du nok mer ryddig enn Pippi, du rydder og rydder og vil helst ha et system på alt. Det er bra June! Vi trenger en som er ryddig i dette kaoset!

Når vi skal beskrive deg, så kan vi bruke alle ord, du er liksom alt du June, du dekker hele spekteret av adjektiv. Det er bra, å være mangfoldig er en styrke. Vi setter stor pris på deg, og er veldig glad for at vi har deg, du setter oss på plass om du synes vi er urettferdig og du skinner som ei sol tidlig om morgenen. Du er veldig snill og rettferdighet står høyt hos deg. Du krever at vi er tilstedet i øyeblikket.

Pappa beskriver deg som de 4 årstider; glad som sola en vakker sommerdag, sint som den verste høststorm, stille som en stjerneklar vinternatt og vakker som vårblomsten som titter opp av smeltende snø. Å, så glade vi er i deg!!

Å være ute i naturen er det beste du vet. Du gleder deg til vinteren, det er nok årstiden din. ?Når bli det vinter da mamma?? Åå, da ska oss tåk heisen te topps å su?us nedover bakkinj!! Dæ glæ e me te!? Ja, jeg tror deg så gjerne! Ski er din store lidenskap, vi skal nok få våre timer med ski på beina denne vinteren også, vær du trygg. Men først er det bærplukking, du ble nesten sur når mamma tok seg en tur mens dere var på skole og barnehagen. Du liker ikke å gå glipp av en tur. Vi er heldige som har slike turglade barn! Det gir så mye!

I ferien i år lærte vi at du er veldig omgjengelig, og kommer i kontakt med andre barn med en gang. Samme hvor vi stoppet fant du noen å leke med. Alder bryr du deg ikke om, store og små barn, du leker like godt. Det er godt å se.

Nå er du altså blitt 7 år, vi gleder oss til å følge deg videre inn i ditt 8 år, vi er sikker på at du gir oss mye glede og latter dette året, og kanskje litt hodebry også? Vi skal uansett kose oss og sette pris på hverdagen og hverandre! Måtte du få et fint år, med mange positive øyeblikk June, vi er veldig glad i deg og setter pris på at du er akkurat den du er, glem aldri det!  På veien inn i det neste året vil vi minne deg på en ting: ?Gjør man så godt man kan, har man gjort det godt nok!?

 

Gratulerer med 7 årsdagen din!

 

Stor klem fra mamma og pappa.

 
2 kommentarer

Kirsti Lånke

31.08.2012 kl.12:13

Blir helt rørt av disse brevene dine jeg! Virkelig en fantastisk gave til ungene, som de kan lese når de blir voksne!!

sweetie94

31.08.2012 kl.22:34

fint bilde :) Gratulerer til henne :) blir glad for en kommentar tilbake på bloggen min? :)

Skriv en ny kommentar

hits